ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ 2016 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

4

 

Μια μυσταγωγική βραδιά απόλαυσε το φιλότεχνο κοινό που παρακολούθησε τη δεύτερη ποιητική βραδιά με πανσέληνο που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίου Δομετίου σε συνεργασία με το περιοδικό Λογοτεχνίας και Κριτικής ΑΚΤΗ, στον περίβολο της εκκλησίας Αγίου Παύλου, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία.
Τρεις σημαντικοί ποιητές, Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Σισμάνης και Δημήτρης Κοσμόπουλος διάβασαν ποιήματα τους και ποιήματα του αείμνηστου ποιητή Κώστα Μόντη, που ήταν αφιερωμένο το ποιητικό ένθετο της βραδιάς, με το συντονισμό του φιλόλογου Γιώργου Μύαρη, ο οποίος στην έναρξη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού, σε σύντομα βιογραφικά των ποιητών, επισημαίνοντας αντιπροσωπευτικά σημαντικά έργα τους. Οι ποιητές χειροκροτήθηκαν ένθερμα από τους εκατοντάδες προσκεκλημένους, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, απολαμβάνοντας μια βραδιά με ποίηση και μουσική, σ ένα περιβάλλον που ενέπνεε στοχασμό, πνευματική και ψυχική ανάταση.
Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με τα τραγούδια από τη Χορωδία του Δήμου Αγίου Δομετίου υπό τη διεύθυνση του Ιάκου Δημητρίου και με τη συνοδεία στο πιάνο της Έλενας Ανδρέου, παρουσιάζοντας μελοποιημένα τραγούδια του μεγάλου ποιητή Κώστα Μόντη και από το Φωνητικό σύνολο με τις Σοπράνο Σοφία Μήτσια, Χρίστια Μιχαήλ και Μύρια Ιωάννου, με τη συνοδεία στο πιάνο της Έφης Θεοκλέους, που παρουσίασαν τραγούδια μεγάλων στιχουργών και συνθετών για το φεγγάρι, αποσπώντας επίσης το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Μαργαρίτα Βρακά- Ελευθεριάδου η οποία αναφέρθηκε στο θεσμό των ποιητικών βραδιών με πανσέληνο που υιοθέτησε ο Δήμος με την πρωτοβουλία και συνεργασία του περιοδικού Λογοτεχνίας και Κριτικής ΑΚΤΗ και στη συνέχεια χαιρέτησε ο Διευθυντής του περιοδικού λογοτεχνίας και κριτικής ΑΚΤΗ, Δρ Νίκος Ορφανίδης, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη συνέχιση του θεσμού των ποιητικών βραδιών με πανσέληνο στο Δήμο Αγίου Δομετίου, αφιερώνοντας την ποιητική βραδιά στη μνήμη του Κύπριου εκπαιδευτικού, κριτικού, ποιητή και βιβλιογράφου Σάββα Παύλου.
Ο Δήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ιδιαίτερα τους ποιητές για την παρουσία τους, ευχαριστώντας επίσης το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ως χορηγό επικοινωνίας για τη στήριξη και την προβολή της εκδήλωσης. Είπε χαρακτηριστικά «Απόψε έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε σε μια γαλήνια φθινοπωρινή βραδιά με πανσέληνο, τρεις σημαντικούς ποιητές, τους Κύπριους Κυριάκο Χαραλαμπίδη και Ανδρέα Σισμάνη και τον Δημήτρη Κοσμόπουλο, ο οποίος ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για την αποψινή βραδιά, συμπληρώνοντας ότι θα ακουστούν και ποιήματα του μεγάλου ποιητή και δημότη Κώστα Μόντη, αποτελώντας το ποιητικό ένθετο της βραδιάς.»

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ορφανίδη για την πρωτοβουλία του να προτείνει στο Δήμο τη διοργάνωση των ποιητικών βραδιών με πανσέληνο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Παύλου για την αγαστή συνεργασία στη διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης και το Συντονιστή της ποιητικής βραδιάς κύριο Γιώργο Μύαρη για τη συνεργασία του στην υλοποίηση της εκδήλωσης καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και του μουσικού προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τίμησε τους τρεις ποιητές, σε ένδειξη εκτίμησης για το πνευματικό τους έργο, Οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Αγίου Δομετίου για την τιμή να προσκληθούν στην ποιητική βραδιά με σκοπό να παρουσιάσουν το έργο τους αλλά και για την ξεχωριστή βράβευση τους.
Η ποιητική βραδιά έκλεισε με τα πιο θερμά σχόλια και με το ολόγιομο φεγγάρι να δεσπόζει στον περίβολο της παλαιάς εκκλησίας Αγίου Παύλου, μετά από τα υπέροχα ποιήματα και τραγούδια που ακούστηκαν αυτή τη μυσταγωγική βραδιά, υπό το φως της πανσελήνου.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016

3
Η αθλητική δραστηριότητα του Δήμου Αγίου Δομετίου με τίτλο «Τα παιδιά αθλούνται και χαίρονται!», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στη Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με Εθνικό Συντονιστικό Φορέα τον ΚΟΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Ακαδημίες αθλητισμού των τοπικών σωματείων ΕΝΑΔ και ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου, παρουσιάζοντας τα αθλήματα της Καλαθόσφαιρας και Χειροσφαίρισης αντίστοιχα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από το Β’ Δημοτικό Σχολείο (Κ. Β’), από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο(Κ. Β’) και ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και συγχάρηκε τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων, καθώς και τους προπονητές των δύο αναφερόμενων σωματείων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αθλήματα και στη συνέχεια να δοκιμάσουν με το συντονισμό των προπονητών, απολαμβάνοντας την αθλητική αυτή δραστηριότητα με μεγάλο ενθουσιασμό.
Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης, είχε η Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης και η Πολιτιστική – Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δομετίου.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΩΝ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

2

 

Ο Δήμος Αγίου Δομετίου συμμετείχε στον Ποδηλατικό Γύρο των Δήμων της Μείζωνος Λευκωσίας στις 17 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, με συντονιστή το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και άλλους συνεργαζόμενους φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Κύπρο, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών κ.ά.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του Ποδηλατικού Γύρου έγινε από το Δημαρχείο Λευκωσίας με σταθμούς σε διάφορους Δήμους, προωθώντας το μήνυμα «Επιλέξτε την κινητικότητα που προωθεί την οικονομία»

Στο Δήμο Αγίου Δομετίου – στο πάρκο Μνήμης και Επιστροφής, στο χώρο του Παιδότοπου Τσαφ Τσουφ 4 Kids, τους ποδηλάτες υποδέχθηκαν, Ο Δήμαρχος Δρ Κώστας Πέτρου μαζί με την Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου Μαργαρίτα Βρακά – Ελευθεριάδου.

Οι εκδηλώσεις που συντόνιζαν ο Δήμος Λευκωσίας, πραγματοποιήθηκαν στο άνοιγμα των πεζοδρόμων Λήδρας και Ονασαγόρου, όπου οι συνεργαζόμενοι φορείς διέθεταν ενημερωτικό υλικό και συμβολικά δωράκια για το κοινό.

Η Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης και η Πολιτιστική και Κοινωνική Υπηρεσία, είχαν την επιμέλεια των δραστηριοτήτων για το Δήμο Αγίου Δομετίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμος Αγίου Δομετίου όπως κάθε χρόνο τίμησε  τους Πεσόντες Ήρωες και Αγνοούμενους του Πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής του 1974,  με  μια σεμνή εκδήλωση Μνήμης και Τιμής,  την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016  στις 8:00 το πρωί στο Δασύλλιο των Αγνοουμένων, στη συμβολή των λεωφόρων Κυριάκου Μάτση και Δημοκρατίας.

Έναρξη στην εκδήλωση έκαναν οι Δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» Κύπρου,  με την μεταφορά της φλόγας  από τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και άναψαν   το  βωμό,  δίπλα από το μνημείο των αγνοουμένων.

Στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων και δέηση για τη διακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων από το Ιερατείο  των εκκλησιών   Αγίου  Γεωργίου και Αγίου Παύλου.

Σε αυτή τη σεμνή τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συγγενείς των αγνοουμένων και πεσόντων, εκπρόσωποι τοπικών κομμάτων,  της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Εκπρόσωπος της  ΕΛΔΥΚ,  Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Μαχητών 211 Τ.Π του 1ου Λόχου και του Συνδέσμου Πoλεμιστών  336 Τ.Π -1974 και εκπρόσωποι των τοπικών οργανωμένων συνόλων  καθώς και το προσωπικό της Πολιτιστικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου σε σύντομη ομιλία καταδίκασε το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και την βάρβαρη τουρκική εισβολή που δημιούργησαν ανείπωτο πόνο αλλά και πληγές που παραμένουν ακόμη ανοικτές , όπως αυτές των συγγενών των πεσόντων και των αγνοουμένων μας. Επίσης  ανέφερε  ότι η θλιβερή αυτή επέτειος μας διδάσκει ότι η δημοκρατία και η αξιοπρέπεια είναι θεμελιώδη αγαθά, υπέρτατες αξίες και αρχές που πρέπει να διαφυλάξουμε και να υπερασπιστούμε. Ο Δήμαρχος στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά προς τους αγνοούμενους συνδημότες, που όταν δημιουργήθηκε το δασύλλιο ήταν 24 και σήμερα μετά την τελευταία ταυτοποίηση που έγινε το 2014 μειώθηκαν στους 15 με τους υπόλοιπους 9 να είναι πεσόντες.

Στο χαιρετισμό του επίσης  αναφέρθηκε χαρακτηριστικά «.. σήμερα βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική  κατάσταση με τις οδυνηρές συνέπειες και ευχόμαστε να ζήσουμε καλύτερες μέρες  σε μια Κύπρο της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας, όπως οι ήρωες μας ονειρεύτηκαν και θυσιάστηκαν για  αυτά τα ιδανικά».

Είμαστε σήμερα εδώ,  στο Δασύλλιο  Αγνοουμένων του Ημικατεχόμενου Δήμου Αγίου Δομετίου, που αποτελεί  ιερό σύμβολο, για να  αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες και αγνοούμενους με τρισάγιο και δέηση και πάνω απ όλα να ευχηθούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να μην ξαναζήσουμε το δράμα  τέτοιων  μαύρων επετείων, ποτέ ξανά..».  Τέλος  απευθύνθηκε στους συγγενείς των πεσόντων και αγνοουμένων λέγοντας..   «Σας ευχαριστώ και  υποκλίνομαι  με σεβασμό και εκτίμηση στα πρόσωπά σας, ευχόμενος   τα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουν σε μια Κύπρο ειρηνική, ελεύθερη  και επανενωμένη.

Η τελετή έκλεισε με κατάθεση στεφάνων και τον Εθνικό Ύμνο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Δήμαρχος μετά τη λήξη της τελετής, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς,  κατέθεσε  στεφάνι στον Ανδριάντα του Τάσου Μάρκου (στον κυκλικό κόμβο Αεροδρομίου), στο Πάρκο ΕΛΔΥΚ και Εθνικής φρουράς και στο Πάρκο Δημοκρατίας και Αντίστασης.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ Υ.Τ.Χ.

11

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΥΤΧ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ

Η τελετή απονομής διπλωμάτων ελληνικής γλώσσας και tablets στους ΥΤΧ πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγίου Δομετίου την Κυριακή 26 Ιουνίου με τη συμπλήρωση του κύκλου των μαθημάτων(Α1) που υλοποίησε ο Δήμος Αγίου Δομετίου στο πλαίσιο του προγράμματος I learn Greek . Στο πρόγραμμα συμμετείχαν το KES COLLEGE ως τελικός δικαιούχος, οι Δήμοι, Αγίου Αθανασίου, Πάφου και Δερύνειας, το CARDET και INNOVADE LTD. Το πρόγραμμα Greek Language Courses for TCNs συγχρηματοδοτήθηκε απο τα ταμεία Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης του Υπουργείου Εσωτερικών (90%) και απο την Κυπριακή Δημοκρατία (10%). Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος και Δημαρχεύων κύριος Άγγελος Πελαγίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η εκπρόσωπος του CARDET Γεωργία Πραστίτου, η Εκπαιδεύτρια Μαρία Κασάπη, η Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Μαργαρίτα Βρακα-Ελευθεριάδου, οι συνεργάτες του προγράμματος και η ομάδα των ΥΤΧ που συμμετείχαν στα μαθήματα κατά την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος Φεβρουάριος-Ιουνιος 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πασχαλινή Εκδήλωση 2016

Η Ψυχαγωγική πασχαλινή εκδήλωση του Δήμου Αγίου Δομετίου που επιμελήθηκε η Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης και η Πολιτιστική και Κοινωνική Υπηρεσία, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης της Λαμπρής 3 Μαϊου 2016, στο περίβολο  Βυζαντινής Εκκλησίας Αγίου Δομετίου, που παραχωρήθηκε από εκκλησιαστική επιτροπή Αγίου Γεωργίου σκοπό αυτό.

Ο Δήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την μαζική παρουσία τους στη θεσμοθετημένη  πασχαλινή εκδήλωση του Δήμου και τους ευχήθηκε Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Ανέφερε  επίσης ότι προτεραιότητα του   Δήμου είναι να διατηρήσει τέτοιες εκδηλώσεις που ενισχύουν την  ποιότητα ζωής των δημοτών μέσα  από τον πολιτισμό και την παράδοση. Ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης για την  κοινωνική και πολιτιστική δημιουργία και  προσφορά τους στον Ημικατεχόμενο Άγιο Δομέτιο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, παρουσίασε η Πολιτιστική και   Κοινωνική Λειτουργός, Μαργαρίτα Bρακά  Ελευθεριάδου, η οποία αναφέρθηκε στο σκεπτικό του Πάσχα που είναι  η αναβίωση των ηθών και των εθίμων και μια   ευκαιρία  να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες για την πολιτιστική κληρονομιά του Τόπου μας. Επεσήμανε ότι η πραγματοποίηση της θεσμοθετημένης πασχαλινής εκδήλωσης γίνεται  με τη συμμετοχή και τη συνεργασία των τοπικών οργανωμένων συνόλων και άλλων φορέων του πολιτισμού.

Την εκδήλωση που άνοιξε με κυπριακούς χορούς η ομάδα χορού του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου, σε διδασκαλία της Αυγής Βαριάνου. Στη συνέχεια ακολούθησαν   χορευτικά συγκροτήματα  των Τοπικών Σωματείων (Ποντιακός Σύλλογος ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ,  χορευτικό  συγκρότημα   IMEDI  του Σωματείου  Γεωργιανών της Διασποράς DZALA ERTOBASHIA, Αθλητικό και Πολιτιστικό   Σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και χορευτική ομάδα Τραντέλληνες του Ποντιακού Σωματείου ΠΡΟΣΩΠΟ).Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε με Ελληνικούς/Λαϊκούς χορούς η ομάδα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου,  σε διδασκαλία της Τούλας Θεοδούλου .

Την εκδήλωση  οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες δημότες κάθε ηλικίας παιδιά και ενήλικες συμμετείχαν με ενθουσιασμό στα πασχαλινά παιχνίδια (Σχοινί, ζίζυρο, σακουλοδρομίες, αυγοδρομίες κ.α.) που συντόνιζαν οι πρόσκοποι του 75ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αγίου Δομετίου και του 254ο Συστήματος Προσκόπων Αγίου Παύλου.

Ο Δήμαρχος μαζί τον Αντιδήμαρχο και με Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στους δημότες και στους φίλους της παράδοσης, τσουγκρίζοντας αυγά και προσφέροντας παραδοσιακά πασχαλινά κεραστικά, αναβιώνοντας τα πασχαλινά ήθη και έθιμα του τόπου μας και διασκεδάζοντας σε μια χαρούμενη πασχαλινή ατμόσφαιρα.

Τις πασχαλινές εκδηλώσεις στήριξε η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας, με τον Αστυνομικό της Γειτονιάς Ιωάννη Ιωαννίδη  ενισχύοντας έτσι το θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς που εφαρμόζει με επιτυχία ο Δήμος Αγίου Δομετίου.

 

ΜΕ/Π.Κ.Λ

 

Ποδοσφαιρική Συνάντηση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Σωματείων Αγίου Δομετίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε Ποδοσφαιρική Συνάντηση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών των Τοπικών Σωματείων ΕΝΑΔ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου, ΕΑΣ Αγίου Δομετίου και ΑΠΟΛΛΩΝ Αγίου Παύλου, την Τρίτη της Λαμπρής 3 Μαϊου 2016 στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ά Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δομετίου. Μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των σωματείων του Δήμου έφεραν το αποτέλεσμα 5-3 με νικήτρια ομάδα τους παίκτες των σωματείων  ΕΝΑΔ- ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου συγχάρηκε και ευχαρίστησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τον διαιτητή και τους συντονιστές των σωματείων για τη συμμετοχή τους στον ετήσιο αυτό θεσμό του Δήμου, απονέμοντας κύπελλο στην νικήτρια ομάδα και μετάλλια στους παίκτες  των τεσσάρων σωματείων. Επίσης απένειμε κύπελλο στην ομάδα ΕΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ για τη συμμετοχή τους.

Μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής συνάντησης ο Δήμος Αγίου Δομετίου δεξιώθηκε τους παλαίμαχους και όλους τους παρευρισκόμενους φίλαθλους και δημότες στο χώρο του γηπέδου με παραδοσιακή σούβλα και άλλα πασχαλινά εδέσματα.