ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2016

3
Η αθλητική δραστηριότητα του Δήμου Αγίου Δομετίου με τίτλο «Τα παιδιά αθλούνται και χαίρονται!», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στη Δημοτική Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με Εθνικό Συντονιστικό Φορέα τον ΚΟΑ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις Ακαδημίες αθλητισμού των τοπικών σωματείων ΕΝΑΔ και ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου, παρουσιάζοντας τα αθλήματα της Καλαθόσφαιρας και Χειροσφαίρισης αντίστοιχα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από το Β’ Δημοτικό Σχολείο (Κ. Β’), από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο(Κ. Β’) και ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Δρ. Κώστας Πέτρου, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά και συγχάρηκε τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων, καθώς και τους προπονητές των δύο αναφερόμενων σωματείων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αθλήματα και στη συνέχεια να δοκιμάσουν με το συντονισμό των προπονητών, απολαμβάνοντας την αθλητική αυτή δραστηριότητα με μεγάλο ενθουσιασμό.
Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης, είχε η Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης και η Πολιτιστική – Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δομετίου.