ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2017

Ο Δήμος Αγίου Δομετίου, με χορηγία του ΟΠΑΠ Κύπρου, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των Αρίστων Αθλητών του Δήμου, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, για 14η συνεχή χρονιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου «Κώστας Μόντης», η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κυρίου Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Βραβεύτηκαν 70 αθλητές και αθλήτριες με παγκύπριες διακρίσεις, 10 με διεθνείς διακρίσεις και 5 ομάδες που διακρίθηκαν σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα:
Η ομάδα καλαθόσφαιρας γυναικών της ΕΝΑΔ στέφθηκε Πρωταθλήτρια στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών Κάτω των 18, αλλά και η ομάδα Πάλης του ιδίου Σωματείου κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Εφήβων. Η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών του Εθνικού Συλλόγου Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου πήρε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο όπως και η ομάδα Χειροσφαίρισης του ιδίου Σωματείου, στη Β’ Κατηγορία Ανδρών. Η ερασιτεχνική ομάδα Καλαθόσφαιρας Ύδρα Ασφαλιστική Blue Cats, ήταν κι αυτή Πρωταθλήτρια, στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών Λευκωσίας, στη Β’ Κατηγορία. Τέλος η “Christodoulides Judo Academy” τιμήθηκε για τις επιδόσεις της σε Διεθνείς αλλά και Παγκύπριες διακρίσεις.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Δομετίου κ. Αντρέας Γρηγορίου και ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου. Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του ΚΟΑ, Κυρίου Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του συγχάρηκε τους αθλητές και τους παλαίμαχους αθλητές της Πρωταθλήτριας Ομάδας Καλαθόσφαιρας Ανδρών ΕΝΑΔ της περιόδου 1989-1990, στους οποίους απονεμήθηκε το Αριστείο της Χρονιάς 2016-2017 του Δήμου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες στο διαχρονικό χορηγό, τον ΟΠΑΠ.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Πρωταθλήτρια Ομάδα χορού Hip Hop, “X=D Crew Senior”, αλλά και από μία σύγχρονη χορογραφία από χορευτές της Σχολής “The Dance Studio – Annita Hatjieftychiou”, η οποία τιμήθηκε για τη Διαχρονική της Συνεργασία και τη Σημαντική της Συμβολή στην Πολιτιστική Ανάπτυξη του Δήμου Αγίου Δομετίου.

Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των αθλητών και των προσκεκλημένων στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αγίου Δομετίου, σε συνεργασία με την Πολιτιστική και Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δομετίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργός του
Δήμου κυρία Μαργαρίτα Βρακά – Ελευθεριάδου.