ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2018

 

Ένα χαρούμενο αποκριάτικο απόγευμα με καρναβαλικά χαμόγελα από παιδιά που μεταμφιέστηκαν με εντυπωσιακές στολές και διασκέδασαν στην ετήσια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Αγίου Δομετίου, ήταν η εικόνα στο Δημοτικό Μέγαρο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018.

Την εκδήλωση άνοιξε η  Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργός, του Δήμου, Μαργαρίτα Βρακά-Ελευθεριάδου, μεταμφιεσμένη Σπανιόλα, η οποία  παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους στην παιδική αποκριάτικη εκδήλωση και τους συντελεστές, που σκοπό έχει την ψυχαγωγία και τη διατήρηση της παράδοσης.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου, ντυμένος σερίφης μαζί με την Αντιδήμαρχο κυρία Κούλλα Παπαμιχαήλ, τη Δημοτική Σύμβουλο/Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτιστικής ανάπτυξης κυρία Χάρις Θρασυβούλου και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Κωνσταντίνο Γιάγκου, Μιχάλη Κουταλιανό, Δημήτρη Δημητρίου και Γεώργιο Διόλα, ευχήθηκαν στα παιδιά καλές απόκριες και διασκέδασαν μαζί τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, με ζωγραφική, κατασκευή αποκριάτικων μασκών, μακιγιάζ προσώπου και διασκέδασαν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλάμβανε χορούς από τις χορευτικές ομάδες της Σχολής “The Dance Studio – Annita Hadjieftychiou” και της Σχολής “The Dancers” της Χρύσως Παπαχαραλάμπους.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης Θεατρικό Παιχνίδι με τους ηθοποιούς Νικόλα Δημητρίου και Λήδα Καραγιάννη, όπου διασκέδασαν με διαδραστικό τρόπο τους μικρούς μας φίλους.

Το κατάστημα Μασκέ ΑΜΑΛΙΑ  Αγίου Δομετίου πρόσφερε τις αποκριάτικες στολές στο Δήμαρχο αλλά και στην Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου που απέσπασαν πολύ  θετικά  σχόλια γιατί ήταν εξαιρετικά  εντυπωσιακές.

Στη συνέχεια το προσωπικό της Πολιτιστικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, μοίρασε λαχνούς για την κλήρωση και αρκετά παιδιά κέρδισαν πλούσια δώρα. Κληρώθηκαν 50 δώρα τα οποία πρόσφεραν το κατάστημα ποδηλάτων ΖANNETOS, το βιβλιοπωλείο ΦΙΛΟΘΕΟΥ, τα Σωματείο ΕΝΑΔ, ΑΠΟΛΛΩΝ, Christodoulides Judo Academy, το γυμναστήριο ΕUROGYM, το Σωματείο TZALA ERTOBASHA – Γεωργιανοί της Διασποράς στην Κύπρο, η Σχολή χορού “The Dance Studio – Annita Hadjieftychiou”, το κατάστημα ρούχων Sao Paolo, το Δημοτικό Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγίου Δομετίου, το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Δομετίου και το Φροντιστήριο “Διαδρομή”.

Τα παιδιά χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης με μουσική από τον εξαιρετικό DJ, Anthony 642 και απόλαυσαν αποκριάτικα εδέσματα, τα οποία επιχορηγήθηκαν από την ALFA PIZZA, TORONTO PIZZA και τα Αρτοποιεία ΖΟΡΠΑΣ.

O Δήμος Αγίου Δομετίου εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες, στους χορηγούς των δώρων και των εδεσμάτων καθώς και σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.