ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2018

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα “Κώστας Μόντης” του Δημοτικού Μεγάρου με περήφανους αθλητές και ενθουσιώδες κοινό που τους χειροκρότησε θερμά, πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχή χρονιά η εκδήλωση βράβευσης των Αρίστων Αθλητών του Δήμου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), Κυρίου Κλεάνθη Γεωργιάδη με διαχρονικό χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο και Μέλη του Συμβουλίου, Εκπρόσωποι Κομμάτων, Ομοσπονδιών, Σωματίων, Σχολείων και άλλων οργανωμένων συνόλων καθώς γονείς και φίλοι των αθλητών. 

Βραβεύτηκαν 75 αθλητές και αθλήτριες με παγκύπριες διακρίσεις, 15 με διεθνείς διακρίσεις και 5 ομάδες που διακρίθηκαν σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα:

  • Η ομάδα καλαθόσφαιρας γυναικών της ΕΝΑΔ κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών Κάτω των 18
  • Η ομάδα Πάλης της ΕΝΑΔ κατέκτησε τη 1η θέση στο Παγκύπριο Κύπελλο Ανδρών.
  • Η ομάδα PROFESSIONA ACADEMY της ΕΝΑΔ πήρε την 1η θέσηστο Διεθνές Τουρνοά Αγίας Νάπας ηλικιών 2004 και 2012.
  • Η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών του Εθνικού Συλλόγου ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου πήρε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Α’ Κατηγορίας
  • Η ομάδα Χειροσφαίρισης του Εθνικού Συλλόγου ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου, πήρε την 1η θέση στη Β’ Κατηγορία Ανδρών.
  • To αριστείο της χρονιάς απονεμήθηκε στην Κυπελλοπρωταθλήτρια Ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Εθνικού Συλλόγου ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αγίου Παύλου που κατέκτησε το κύπελλο και πρωτάθλημα για ένατη συνεχή χρονιά. Το Αριστείο παρέλαβε η Γραμματέας του Σωματείου κυρία Άννα Ζίττη.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πολιτιστική και Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαργαρίτα Βρακά-Ελευθεριάδου που στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα και τους τιμώμενους αθλητές.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Δομετίου κ. Αντρέας Γρηγορίου και ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου. Ακολούθησε χαιρετισμός από την κυρία Καίτη Λουκαϊδου Χατζηκυριάκου Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς από παιδιά της Σχολής χορού Angels Dance Studio μέλους της Ομοσπονδίας Κοινωνικού και Αθλητικού Χορού.

Στο τέλος παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των αθλητών και των προσκεκλημένων στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Επιτροπή Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αγίου Δομετίου, σε συνεργασία με την Πολιτιστική και Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δομετίου.