ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Κ.Ο.Κ.

 

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2018,  στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Δομετίου, δημοσιογραφική διάσκεψη για την επίσημη  ανάληψη διαχείρισης της Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών Αγίου Δομετίου, από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου Δρ. Κώστας Πέτρου στο σύντομο χαιρετισμό του είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων  «Εγκαινιάζουμε σήμερα μία σημαντική συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, για τη διαχείριση της Δημοτικής Αίθουσας Αθλοπαιδιών, την οποία έχει κερδίσει μετά από διαδικασία προσφορών». Κλείνοντας ευχήθηκε κάθε καλό στην ΚΟΚ, επισημαίνοντας  «Είμαστε βέβαιοι ότι το αθλητικό αυτό οικοδόμημα θα κοσμεί το Δήμο μας για πολλά χρόνια και θα συμβάλλει ταυτόχρονα τόσον στην  αθλητική όσον και  στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του».

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κύριος Λούης Δημητρίου στο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την ΚΟΚ,  εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη συνεργασία του με το Δήμο Αγίου Δομετίου.

Στη συνέχεια υπέγραψαν τη συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων.