ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Αγαπητοί μας φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δομετίου.

Ως δημοτική αρχή θεωρούμε ότι η πληροφόρηση του δημότη, ο γόνιμος διάλογος μαζί του καθώς και η διαφάνεια, αποτελούν υποχρέωση μας προς τους εντολοδόχους μας, δηλαδή       προς όλους του δημότες Αγίου Δομετίου, οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση του ακριτικού και ημικατεχόμενου μας δήμου. Αυτές οι αρχές αποτελούν και την πεμπτουσία της     δημοκρατίας, την οποία θα στηρίξουμε και θα αναπτύξουμε περαιτέρω σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη σύγχρονη διοίκηση του δήμου Αγίου Δομετίου.

Στο πλαίσιο αυτό υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε όπως, η ιστοσελίδα του δήμου  εξελίσσεται καθημερινά στον καθρέφτη των δραστηριοτήτων του δημάρχου, των ενεργειών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και δημοτικών λειτουργών καθώς και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται στο δήμο μας. Μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα αυτή θα αναρτώνται, τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αποφάσεις που λαμβάνονται καθώς και οι προϋπολογισμοί του Δήμου Αγίου Δομετίου, διότι πιστεύουμε ότι η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι το βασικό εργαλείο ενός σώματος που εκλέγεται από τους δημότες, για να υπηρετεί τους δημότες.

Παράλληλα, επιδιώκουμε το διάλογο μαζί σας. Στοχεύουμε στην αξιοποίηση του διαλόγου αυτού, στην υλοποίηση των ιδεών σας που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του δήμου μας προς όφελος του συνόλου των δημοτών μας. Έχουμε όμως και ανάγκη της κριτικής σας για αυτά που πιθανόν δεν γίνονται όπως θεωρείτε ότι θα ήταν καλύτερα ή για λάθη που εντοπίζετε ή ελλείψεις που υπάρχουν. Διότι ο δημότης αποτελεί τον πυρήνα της ζωής και της δραστηριότητας σε ένα δήμο και τον καλύτερο κριτή του έργου μιας δημοτικής αρχής.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο και δημότες μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Άγιο Δομέτιο που όλοι οραματιζόμαστε.
Μια πόλη, φιλική στο δημότη, με ποιότητα ζωής και μέλλον!

 

Δρ. Κώστας Πέτρου
Δήμαρχος Αγίου Δομετίου